>

SMART munkaerő közvetítés

A Smart Staff módszere megoldást ad arra, hogy reálisan, tényszerűen és minél inkább számszerűsítve tudja értékelni a Megbízó - saját elvárásai szerint - az ideális Jelöltet.

Értékesítési tréning

Első számú cél a bevételnövelés? A training keretein belül foglalkozunk a sikeres értékesítés útjába álló akadályok eltávolításával és konkrét megoldási alternatívákkal.

Motivációs tréning

Demotiváltak alkalmazottai? Az elbocsátás nem megoldás, hiszen az csak tovább rontja a többi munkavállaló hangulatát és teljesítményét. A motiváció hiány okának beazonosítása után olyan gyakorlati megoldásokat kínálunk, melyek a mindennapok során könnyen és eredményesen hasznosíthatók.


SMART bemutatása

A fejvadászat

Miért egy fejvadász cég?

A megfelelő ember kiválasztásához idő, erőforrások, energia, kiválasztási tapasztalat és a jó szakemberek piacának ismerete szükséges. A felső vezetők túlzsúfolt napi programja nem engedi meg, hogy – esetleg alkalmatlan - jelentkezők meghallgatásával töltsék az idejüket. A professzionális fejvadászoknak azonban megvan a tapasztalatuk, energiájuk, a jó szakemberek elérhetőségei, így gyors és hatékony eredményt tudnak biztosítani.

Miért velünk?

 • Fejvadászatra, speciális kiválasztásra és sales tréningre fókuszálunk, nem pedig egyéb HR tevékenységekre, mint: outsourcing, interim, bérszámfejtés, értékelő központok stb.
 • Direktek, őszinték, eredményesek vagyunk és értjük a vezetők nyelvét.
 • Szinte bármelyik kiváló vezetőt és szakembert el tudjuk rövid időn belül érni és Jelöltjeinkről hiteles referenciákat nagyon rövid idő alatt tudunk beszerezni.
 • A valós helyzetet mutatjuk meg úgy az Ügyfélnek, mint a Jelöltnek, a következményekre való tekintet nélkül. Pontosan olyannak mutatjuk be a Jelöltet amilyen, erősségeivel és gyengéivel együtt.
 • Nem készítjük fel a Jelölteket a Megbízónkkal folytatott interjú előtt és nem adunk speciális tanácsokat nekik, mert a Jelöltről alkotott valós képben vagyunk érdekeltek.
 • A konfidencialitás teljes mértékben garantált úgy az Ügyfél, mint a Jelölt felé.

A keresési folyamat

Az 1. szakaszban a pozíció és Megbízónk vállalati környezetének mélyreható analízisével, kezdünk, valamint a cég kultúrájának és stratégiájának megismerésével, hogy minél pontosabban meghatározzuk a pozícióhoz igényelt profilt. Ezután az 1. szakaszban begyűjtött információk alapján részletes munkaköri leírást készítünk az Ügyfél menedzsmentjével.

Ezt követően az iparági csúcsvezetőkkel beszélünk és beazonosítjuk azokat a „cél” Jelölteket, akik megfelelnek a Megbízónk elvárásainak és az általa jóváhagyott munkaköri leírásnak. A következő lépés a direkt megkeresés, hogy konkrétan kiválasszuk a potenciális Jelölteket. A szűrő interjúk és a Jelölt karrierjének alapos vizsgálatával ellenőrizzük alkalmasságát a pozícióra.

Ezután az Ügyfél számára egy előzetes értékelést prezentálunk minden első körös Jelöltről, majd megszervezzük a kiválasztott Jelöltek interjúit az Ügyféllel. A szakmai ajánlások szigorú ellenőrzése után átadjuk az Ügyfélnek a legjobb Jelölt részletes kiértékelését. Végül, de nem utolsó sorban támogatást biztosítunk a Jelölt számára a beilleszkedésben, illetve követjük a cégen belüli fejlődését próbaideje alatt.

A Jelöltek kiértékelése

Vezetői képességek és professzionális kompetenciák: megvizsgáljuk a Jelöltek szakmai vezetési tapasztalatait, korábbi konkrét felelősségeit és számszerűsítjük professzionális teljesítményét. Kapcsolati tőkénk és a velünk partneri viszonyban dolgozó tanácsadók gyakorlati vezetői tapasztalata biztosítja számunkra, hogy a legjobb jelölteket válasszuk ki.

A személyes profil összeállításánál felmérjük a Jelölt:

 • Stratégiai tervezési képességeit
 • Intellektuális jellemvonásait és vezetői intelligenciáját
 • Rugalmasságát
 • Kreatív potenciálját
 • Logikai elemző képességeit

Külön kérés esetén pszichológus partnereink a személyiség feltérképezése érdekében pszichológiai és grafológiai teszteket végeznek.

Az erkölcsi profil hitelesítése érdekében a referenciák mélyreható ellenőrzését hajtjuk végre.

A Jelöltek bemutatása

A Jelöltek kiértékelésének záró lépése, hogy gondos válogatás után bemutatjuk Ügyfelünknek a legjobb két Jelöltet a professzionális kiértékeléssel együtt.