Értékesítési tréning

Első számú cél a bevételnövelés? A training keretein belül foglalkozunk a sikeres értékesítés útjába álló akadályok eltávolításával és konkrét megoldási alternatívákkal.

Motivációs tréning

Demotiváltak alkalmazottai? Az elbocsátás nem megoldás, hiszen az csak tovább rontja a többi munkavállaló hangulatát és teljesítményét. A motiváció hiány okának beazonosítása után olyan gyakorlati megoldásokat kínálunk, melyek a mindennapok során könnyen és eredményesen hasznosíthatók.

Vezető kiválasztás

A vezető kiválasztás folyamatát alaposan megtervezzük. A sokoldalú, többkörös szűrés után, a jelöltek erősségeit, képességeit jól megismerve tesszük meg a megbízónk által meghatározott pozícióra leginkább alkalmas két legjobb jelöltre a javaslatunkat.

Tárgyalás stratégia

Mitől lesz hatékony egy tárgyaló? Mi a célszerűbb: a saját érdekek előtérbe helyezése vagy a közös megoldás megtalálása? Stratégiák, helyzetgyakorlatok a Smart Staff-tól.

SMART munkaerő közvetítés

A Smart Staff módszere megoldást ad arra, hogy reálisan, tényszerűen és minél inkább számszerűsítve tudja értékelni a Megbízó - saját elvárásai szerint - az ideális Jelöltet.

Munkaadóknak

A Smart Staff Kft. vállalatra szabott motivációs és értékesítési tréningekkel, klasszikus vezető kiválasztással (klasszikus fejvadászat) és SMART online munkaerő közvetítéssel foglalkozik. A minket megbízó vállalatoknak nem csak az új emberek megtalálásában nyújtunk HR megoldást, de a meglévő beosztottak munkájának eredményesebbé tételében is. Újfajta szemléletmódra vezetjük rá őket, az értékesítők megismerkedhetnek a legújabb tárgyalástechnikai fogásokkal, így munkájukat a korábbinál is hatékonyabban, nagyobb profitot termelve tudják végezni.

1. Tréningek

A motivációs és értékesítési tréningjeinkkel a munkaerő közvetítés és fejvadászat mellett olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani megbízóinknak, mellyel a már meglévő csapatukat erősíthetik és tehetik eredményesebbé. Ezek a tréningek mindig vállalatra szabottak, hiszen minden cégnek más fókusza és prioritásai vannak. Tréningjeink filozófiája egyszerű, mégis hatásos: a tréning résztvevőinek a vállalati bevételek jól meghatározott időn belüli egyértelmű növekedését kell megvalósítaniuk.

2. Vezetőkiválasztás, fejvadászat

Miért dolgozzon velünk? Mert mi úgy keresünk Jelölteket, hogy Ügyfeleink számára csak nagyon felkészült, motivált és hosszú távon eredményességet produkáló munkatársakat biztosítunk. Éppen ezért megbízóink piacának és a betölteni kívánt pozíciónak alapos tanulmányozása jelenti az első lépést a megfelelő jelölt megtalálásához. Ezt követi a sokoldalú, többkörös kiválasztási módszer, melynek során a jelöltek erősségeit, céljait, motivációját térképezzük fel. Csak ezek után tesszük meg javaslatainkat megbízóinknak.

3. SMART munkaerő közvetítés

A Skill Matching Analysis Recruitment Tool (SMART) az online munkaerő közvetítés új megoldása. Alapja a tökéletes párosítás (best skill matching), melyben a munkaadó igényei és elvárásai a munkavállaló képességeivel, tulajdonságaival és céljaival találkoznak. A megfelelő munkatárs kiválasztása nem csak a vezető pozíciókban fontos. Olyan munkatárssal dolgozni, aki a legjobb teljesítményt tudja nyújtani a leghétköznapibb munkákban is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy egy cég eredményesen működjön.

Összehasonlítva a klasszikus és időigényes jelöltkeresést a SMART technológiájú kereséssel olyan, mint fax helyett e-mailben kommunikálni. A klasszikus online munkaerő közvetítés lehetőségét korlátozott ideig – még néhány hónapig – biztosítjuk Önök számára, amíg az új, SMART technológia alapú matching ismertebb és elfogadott lesz Megbízóink és Jelöltjeink által.

Regisztráljon és adja fel hirdetését honlapunkon! De amit még inkább javasolunk: regisztrálás után, a tervezett munkaköri leírás és az Ön konkrét elvárásai alapján töltse ki a SMART kérdőívet. Ezáltal sokkal gyorsabban és hatékonyabban fogja megtalálni új munkatársát.