SMART Karrierépítési Tréning

2012. szeptember 6

Leépítések, kirúgások, elbocsátások! Hogy is van ez? Az elmúlt néhány hónapban több ezren veszítették el megélhetésüket. A sokkoló hírektől eltekintve, érezte már azt, hogy milyen komoly nehézséget okoz az ideális munkahely megtalálása?

Nagyon sok az „állás” kereső és a túlkínálat miatt az igazán jó munkahelyeket még a válság előtti időknél is nehezebb megtalálni, mert fokozódni fog az Ön, és minden munkavállaló versenyhelyzete. Ezért a munkahelykeresést is projektként érdemes felfogni, amelyben a pályázások, az interjúk stb. mind a projekt részei. A projektek szokásos jellemzőit cél, határidő, energia beosztás, fókusz stb. mind be kell tartani a hatékony álláskeresés során.

Fektess be a jövődbe, regisztrálj a 2012. szeptember 6-án megrendezésre kerülő Karrierépítési Tréningre!

A részletes programot a bal oldali menüben éred el.

Helyszín: Smart Staff Kft.
1149 Budapest, Egressy út 125.
Részvételi díj: 12.000ft
 
Ha részt vettél a Hegyalja Fesztiválon és van szórólapod, ne felejtsd el fizetéskor bemutatni, hogy érvényesítsd a kedvezményed!
 
Fizetés módja: 
 
1. Átutalással a 10800014-10000006-11797893 bankszámla számra. A tárgy mezőben tüntesd fel neved és azt, hogy a Karrierépítési Tréning díját fizeted. Ha átutalással fizetsz, és van Hegyaljás szórólapod, kérlek, küldd el azt részünkre bescannelve a csakhaladoknak@smartstaff.hu e-mail címre.
 
2. Helyszínen személyesen
 
Jelentkezni a csakhaladoknak@smartstaff.hu e-mail címen tudsz vagy az alábbi űrlap kitöltésével:
 
További részletekért keressen minket az oldalon megadott elérhetőségeken!