Önéletrajz

A célirányos önéletrajz jelenti a belépőt egy állásinterjúra. Éppen ezért a jól megírt önéletrajz, mint a SMART CV, az abszolút szükséges , de még nem elégséges feltétele a kiválasztott munkahely megszerzésének. Az elégséges feltétel a jelölt céljainak, képességeinek őszinte tudatosításával és az interjúra való profi felkészülésben realizálódik.

Motivációs levél

A kísérőlevélbe bele lehet vinni valamit a személyiségből is, hiszen már a fogalmazásból kiderül a munkáltató számára, kivel van dolga. Arra azonban nagyon oda kell figyelni, hogy mindig a megfelelő cégre szabva legyen megírva. Míg az önéletrajz több helyre is küldhető, a motivációs levél legyen mindig egyedi.

Az interjún

Az interjún dől el minden. Éppen ezért fontos, hogy ne csak az önéletrajzban, de az interjún is felkészült és magabiztos legyen.

Álláskeresés

A megfelelő tapasztalattal és képességgel a megfelelő munkahelyen dolgozni. Mindenkinek ez az álma és célja. Nekünk pedig fő feladatunk, hogy a Munkaadók elvárásait a Munkavállalók igényeivel összeegyeztessük. Ezeket biztos, hogy már hallotta más állásközvetítő cégektől is, viszont itt és most kipróbálhatja és meggyőződhet arról, hogy a SMART módszer hatékonyan oldja meg az Ön álláskeresését. Ahhoz, hogy az Ön ideális állásának keresése sikeresen működjön, két dologra van szükségünk: az Ön szokásosnál részletesebb SMART kérdőívére, és a szokásosnál pontosabb információkra arra vonatkozóan, hogy mit vár el az Ön jövendőbeli Munkaadója.

„Csak haladóknak”. Szlogenünk is mutatja, hogy olyan Jelölteket várunk, akik az életben haladni szeretnének. Ezt a meggyőződésünket megbízóink - az Ön jövendőbeli Munkaadója - is tudják, ezért sok a jó állás nálunk. Ezért a mi célunk a Ön képességeinek megismerése és strukturált prezentálása Megbízóinknak.

Azonban mielőtt az állások böngészéséhez kezdene, tanácsoljuk, hogy tisztázza magában 1-3-5 éves bontásban céljait, felkészültségét, határozottságát, és csak ezután fogjon neki a keresésnek. Ez által a SMART kérdőív kitöltése is egyszerűbb lesz, hiszen a kitöltés után Ön is jobban fogja látni felkészültségét, és, hogy, milyen állás is felelne meg Önnek a legjobban.

A honlapunkon található állásajánlatok között böngészve reméljük Ön is megtalálja a megfelelő munkahelyet. Amennyiben szeretne jelentkezni valamelyik hirdetésre, néhány kattintással megteheti ezt, de mi inkább a kérdőív kitöltését javasoljuk. A klasszikus és időigényes álláskeresést összehasonlítva a SMART technológiájú kereséssel olyan, mint például fax helyett e-mailben kommunikálni.

A klasszikus online álláskeresés lehetőségét korlátozott ideig – még néhány hónapig – biztosítjuk Önök számára, amíg az új, SMART technológia alapú matching ismertebb és elfogadottabb lesz Megbízóink és Jelöltjeink által. Ön egy speciális, SMART kérdőív kitöltésével kerül be adatbázisunkba, melynek nagy előnye, hogy pontos képet kapunk arról, hogy milyen munkahely felelne meg Önnek leginkább.

Rendszerünk nem igényel önéletrajzot és motivációs levelet, bár opcionálisan feltölthetők ezek is, amennyiben a klasszikus online álláskeresést választja, ezekre ténylegesen az általunk elősegített állásinterjún lesz majd szüksége. Jelentkezése elküldése után a legrövidebb időn belül értesíteni fogjuk Önt.

Amennyiben jelenlegi állásajánlataink nem elégítik ki az Ön igényeit, regisztrálhat oldalunkra. Ebben az esetben biztosítva lesz arról, hogy a legközelebbi, az Ön felkészültségének legjobban megfelelő ajánlat esetében az Ön neve fog az elsők között szerepelni. A megoldásokban gondolkodó profik nálunk válság idején is biztos munkahelyre találnak.

Tekintse meg jelenlegi állásajánlatainkat!