Önéletrajz

A célirányos önéletrajz jelenti a belépőt egy állásinterjúra. Éppen ezért a jól megírt önéletrajz, mint a SMART CV, az abszolút szükséges , de még nem elégséges feltétele a kiválasztott munkahely megszerzésének. Az elégséges feltétel a jelölt céljainak, képességeinek őszinte tudatosításával és az interjúra való profi felkészülésben realizálódik.

Motivációs levél

A kísérőlevélbe bele lehet vinni valamit a személyiségből is, hiszen már a fogalmazásból kiderül a munkáltató számára, kivel van dolga. Arra azonban nagyon oda kell figyelni, hogy mindig a megfelelő cégre szabva legyen megírva. Míg az önéletrajz több helyre is küldhető, a motivációs levél legyen mindig egyedi.

Az interjún

Az interjún dől el minden. Éppen ezért fontos, hogy ne csak az önéletrajzban, de az interjún is felkészült és magabiztos legyen.

Álláskeresés

Nincs több feleslegesen elküldött CV, és az igényeknek nem megfelelő munkahely. A SMART kérdőív célja az Ön képességeinek megismerése és strukturált prezentálása Megbízóinknak.

Karrierközpont

A legjobb munkahely megtalálásához nem elég a képzettség és a tapasztalat. Amint azt oldalunkon láthatja, az általunk alkalmazott SMART rendszer nem a hagyományos önéletrajzos álláskeresést preferálja. Célunk, hogy az álláskeresők reális képességeikkel, tapasztalatukkal, motivációjukkal összhangban a legmegfelelőbb munkahelyre kerüljenek. Ehhez egy hagyományos önéletrajz elküldése nem elégséges, hanem egy jóval a Munkaadók által meghirdetett pozíciók profiljához szabottabb képesség-, képzettség-, tapasztalat felmérés szükséges. Ezt a célt szolgálja a SMART kérdőív.

Mindemellett, a sikeres SMART szűrésünk eredményeként a Munkaadónak szüksége lesz az Ön önéletrajzára ahhoz, hogy az interjún fogadja Önt. Éppen ezért mi is hangsúlyozzuk, hogy nagyon sok múlik egy jól megírt önéletrajzon, egy cégre szabott motivációs kísérő levélen, és amit kevés helyen hangsúlyoznak: a saját célok tisztázásának fontosságán. Aki a céljait tisztázta, annak az interjún győztes kisugárzása lesz. Ezt is sokan hallották már, de még mindig gyakran találkozunk olyan Jelöltekkel, akik nem tudják, hogy hova szeretnének eljutni.

Karrierközpontunkban olyan hasznos információkat talál meg, mint: hogyan írjon jó önéletrajzot, mitől lesz más a kísérőlevele, mint a többieké, vagy mire készüljön fel az interjú előtt. Még a gyakorlott interjúzónak is okozhat meglepetést egy-egy kérdés.

Könyvajánlónkban megtalálja azokat a kiadványokat, melyekkel a legjobb eredményeket érheti el karrierjében és magánéletében is egyaránt.